Onthaal >> Team

Team

adva consult : een team

Eric Croisy

eric.croisy@adva-consult.com

Geboren op 26 maart 1961, beslist Eric snel om zijn carrière te oriënteren als ingenieur. Hij vangt zijn studies aan bij de ECAM (Haute Ecole Léonard de Vinci, Brussel) en beëindigt deze in 1984 met een Master in Elektriciteit en Elektronica.

Vervolgens volgt Eric verschillende bijkomende opleidingen in Sales & Marketing, Kwaliteit, Communicatie maar ook en voornamelijk in Management. (meer weten over…)Catherine Bardiau

catherine.bardiau@adva-consult.com

Gecertificeerde BAO/Elan Vital Coach, Catherine heeft verschillende benaderingen geleerd in coaching en Stress Management : opleidingen in leadership en motiveren van een team, technieken uit de Neuro Linguistisch Programmatie en Transactionele Analyse, Non Violent Communication, sofrologie. (meer weten over…)Kris Moerman

kris.moerman@adva-consult.com

Geboren in 1968 en met een master in Oosterse Talen en Cultuur, behaalde Kris Moerman een postgraduaat in de Marketing en heeft hij tevens een aggregaat voor het hoger onderwijs. Kris begon zijn loopbaan in de training industrie waar hij exclusief met farmaceutische bedrijven werkte, toegespitst op de optimalisering van Sales & Marketing activiteiten. More on Kris ...)Caroline Croisy

caroline.croisy@adva-consult.com

Fille d'ingénieur, Caroline a toujours baigné dans ce milieu. Aujourd'hui, elle désire découvrir d'avantages les aspects pratiques de ce monde qui pourrait paraître tellement abstrait. (en savoir plus...) 
27.02.2024 TECHNICAL SALES ENGINEER - Stockagesystemen en rekken - EC850
meer info

13.10.2023 Technical Studies Engineer - Equipments & Systems - Ingeneering - Infrastructures & Mobility - EC849
meer info

10.10.2023 PROJECT ENGINEER - OPERATIONS and SAFETY - Engineering - Infrastructures & Mobility - EC848
meer info

05.07.2023 Niet genoeg druk in je job? Neem contact met ons op en word lid van een internationale leider in pompen, kleppen en andere accessoires.
meer info

09.06.2023 Do you want to work in the business of EV charging solutions? Contact us and be part of the challenge! A major player is looking for you.

22.12.2021 Beste wensen voor 2022 !
meer infoOp zoek naar een nieuwe job ?
Schrijf U in !

U wordt geïnformeerd over de profielen die wij zoeken. Bovendien garanderen wij u dat noch uw cv, noch uw persoonlijke gegevens aan derden worden overhandigd zonder uw voorafgaandelijk akkoord.

E-mail
 

adva consult
Chaussée de Mons, 5A bte B1
B-1400 Nivelles
Belgium
Enterprise Nr 0472.834.319

tel : 32-(0)67-333-793
info@adva-consult.com

Copyright 2011 * www.adva-consult.com * HR engineering — Powered by G1.Be [Création de Sites Internet]